Type 'Comfort'

'Comfort' værelser med moderne og funktionelt interiør

Når du booker overnatning hos vores overnatningsmulighed i Esbjerg, har du mulighed for at vælge vores opgraderede komfortværelser. De er indrettede med moderne interiør, så man får en oplevelse af at bo i luksuriøse men også hjemlige omgivelser. De er alle indrettede funktionelt med fladskærms-TV og flot interiør. Du får desuden gratis wi-fi, så du på alle tider af døgnet kan komme på nettet, hvad end det er for at arbejde eller blive underholdt.

Alle vores komfortværelser har eget privat badeværelse, garderobe, køleskab, strygebræt og strygejern samt mulighed for at lave kaffe og te på værelset. Vi har i alt seks komfortværelser, som er alle 40 kvadratmeter store – der er altså rigeligt plads til at kunne bo i denne type værelser over en længere periode.

Hyggelige fællesarealer
Når du bor i vores komfortværelser på vores overnatningsmulighed i Esbjerg, har du også mulighed for at tilgå vores fællesarealer. Her finder du køkken og adgang til terrasse og have, som er særligt anvendelige i de varme sommermåneder.

Pris per nat:

720 kr.

Mere end tre overnatninger - 555 kr. per nat.

På værelserne får du:

Fladskærms TV fra B&O

Gratis wi-fi

40 kvadratmeter

Flot interiør

Eget bad

Garderobe

Køleskab

Strygebræt og strygejern

Kaffemaskine

Fri parkering

Udendørs terasse med gasgrill

Vaskemaskine & Tørretumbler forefindes i vaskekælderen, mod mindre betaling

Book dit ophold herCitybed Esbjerg - Marievej 5, 6700 Esbjerg
Telefon: +45 31 44 40 55
info@citybed.dk